Fra DrumCraft til Pearl

brian-frasier-moore-drumcraft_540Brian Frasier-Moore har den siste tiden spilte med Madonna på ett lekkert gjennomsiktige oppsett fra DrumCraft. Nå er det slutt. Han har skiftet til Pearl. Denne meldingen dukket opp på nettsidnee til Mordern Drummer Magazine og forklarer litt rundt hans skifte av samarbeidspartner.

NAMM 2013 - Paiste

paiste_1_540_cutPaiste har laget en ny film. Den viser musikalsk besøk på fabrikken med artisten Pauli "The PSM" Stanley-McKenzie. Litt promo tåler vi vel!? Jo - det gjør vi!

NAMM 2013 - SJC...the shit!

sjc_logobildeNAMMshow er et sted for alle, og amerikanere elsker custom-produkter. Derfor dukker det stadig opp nye firmaer med unike produkter. Det er ofte nettopp disse som flytter grensene og starter trendene, og når det er blitt en trend...da kopierer Pearl og de andre merkene.

NAMM 2013 - LoopDrummer

loopdrummer_540Amplitibe er en gitarApp fra IK Multimedia som kan være spennende for trommeslagere. Det er lagt opp til at gitarister skal øve og lage låter. Nå er denne appen oppgradert med en egen Loop Drummer. Dette kan trommeslagere lære noe av.  

NAMM 2013 - Gretsch

gretsch-logo_540Det gode gamle og tradisjonell trommemerket Gretsch kunne i år by på flere nyheter- Denne gangen var det skarptrommeavdelingen som fikk en solid oppdatering. 

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt