NAMM 2012

NAMM 2012 - REMO - diverse

remo_logo_540Remo hadde flere nyheter på årets messe. Vi har funnet filmene som viser de nue medlemmene i familien til Remo. Her er det både noe for skinnfanatikere, perkusjonister og for de som bare vil bli inspirert til å spille bedre på trommene sine. 

NAMM 2012 - Behringer - XD-70

behringer_logo_540Behringer ryktes å komme med nytt trommesett snart. Det er lagt up på deres nettsider, men foreløpig ingen rapporter om at dette er vist på NAMM. Inntill vi får noen bekreftelser kan vi like godt lese oss opp på informasjonen og se på bildene. Det er jo overhengende fare for at dette blir billig og bra.

NAMM 2012 - Norddrum - eltrommer

norddrum_logo_470Nord Drum er en revolusjonerende 4-kanals tromme synthesizer. Produsenten Clavia er tidligere produsenter av legendariske D-drums og nå er de tilbake med et nytt sett. Med et utrolig stort soniske palett og forbløffende grad av spillbarhet kan Nord Drum nesten garantere at de kan endre din oppfatning av hva som er mulig med syntetisk, sample-free perkusjon.

NAMM 2012 - Premier - snares

premier_logo_488Premier Percussion har nylig tatt over den engelske customfabrikken KD Drums, og på NAMM lanseres de første trommene i den nye British Collection. Premier er da tilbake med trommer håndlaget i England. 

NAMM 2012 - Istanbul - Diverse

istanbul_logo_478Istanbul Mehmet fortsetter å tiltrekke seg store navn, og de lanserer stadig vekk nye signaturmodeller. Fra før har bl.a. vår egen Erik Smith sine signaturmodeller her. Nå er det Horacio "El Negro" Hernandez og Carmine Appice sine cymbaler som presenteres.

NAMM 2012 - Roland -TD-30

roland_logo_540Endelig skulle det skje. Etter årevis med venting har endelig Roland kommet med sitt nye masterkit for trommeslagere. TD-10 ble til TD-20 og nå endelig TD-30. På NAMM-show i år vil dette garantert være en av de største snakkisene og i årene fremover skal dette settet være standarden på høyeste nivå av brukerkontroll for en slagverkere i den elektroniske delene av bransjen.

NAMM 2012 - Roland - HD-3

roland_logo_540 Roland har videreutviklet deres populære stuesett. HD-serien har fått et nytt nummer i rekken og det er nummer tre. Her kan dere lese hva Roland selv sier om settet.

NAMM 2012 - Alesis - DM Dock

alesis_logo_500Alesis er et av de firmaene som puster Roland i nakken. De kommer stadig med nye trommesett som er både gode og rimelige. På årets NAMMshow slår Alesis på stortromme og presenterer den ultimate dockstasjonen for trommeslagere. Siden iPad er en genial maskin mangler trommeslagere kun innganger for pader og utganger for lyd....velkommen til DM-dock - Drum Modul dockingstasjon for trommeslagere :-) 

NAMM 2012 - Roland - DT-1

roland_logo_540Nok en nyhet fra Roland hjelper deg med å øve. En softwareløsning som bidrar med en mengde sanger og støtte for personlig utvikling bak trommene. Her kan du lese hva Roland selv sier o dere nye DT-1. 

NAMM 2012 - Ludwig - website

ludwig_katalog_1912_435Ludwig lanserer tre nye serier med masser av detaljer på trommer, layout, stativer og profil. Dette er firma med historisk sus og det passer derfor godt å bruke logoen fra deres trommeblad i 1912 som logo på denne artikkelen. 

NAMM 2012 - Zildjian - diverse

zildjian_logo_540Zildjian feirer 20-årsjubileum og markerer dette med hele 13 nyheter. En de viktigste er deres nye 21” Anniversary Ride, kun tilgjengelig i 2012. Den nye 21” size er ekstremt fleksibel, og passer til alle typer situasjoner.

NAMM 2012 - Paiste - Crisp Ride 22"

paiste_logo_red_540 Nottwil / Sveits - Den berømte sveitsiske cymbal produsenten Paiste kunngjør gjeninnføring av et nytt Twenty Masters Collection ride cymbal, 22 "Crisp Ride.

NAMM 2012 - Paiste - Nicko McBrain’s «Boomers»

paiste_logo_red_540Nottwil/Switzerland – The renowned Swiss cymbal maker Paiste announces launch of Alpha Boomer cymbals. Since Nicko McBrain joined the British top metal band Iron Maiden almost 30 years ago, he has been respected worldwide as one of most celebrated and influential rock drummers. His long standing loyalty and dedication moved Paiste to honor Nicko with a special “Boomer” edition of the successful Alpha series, which will satisfy not only die-hard Nicko fans.

NAMM 2012 - Alesis - samplepad

alesis_logo_500DET NY MULTI-PAD instrumentet fra ALESIS, SAMPLEPAD, tillater trommeslagere å bruke sin egne SAMPLES.Ved hjelp av standard SD-kort, tillater SamplePad trommeslagere å legge til lyd for å sette sin.

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt