NAMM - Alesis Drumphones

alesis_logo_500Pressemelding fra Alesis: Den første hodetelefonen designet for elektroniske trommeslagere.

NAMM - Pearl Education

pearl-logoPressemelding fra Pearl: Pearl lanserte sin PL900C Percussion Learning Centerkombinasjonen tromme og klokkespill-sett for 2011. Den nye PL900C har et mer kompaktdesign, lettere vekt, og forbedringer i både utseende og holdbarhet.

NAMM - Pearl 2FaceCajon

pearl-logoDen nye 2Face Cajon fra Pearl Percussion har to distinkte personligheter. Den nye konstruksjonen av bokstrommen har fått to forskjellige spilleflater, en på forsiden og en på baksiden.

NAMM - TD-9kx2 demo

roland_logo_540Roland har hatt enorm suksess med sitt TD-9kx trommesett. På årets messe ble det lansert en oppgradering av dette settet. Du kan lese om dette i vår tidligere artikkel fra messen. I korte trekk nevner vi ny basstrommepedal, padder, cymbaler og hh. Nye lyder og dobbelt så mange oppsett. I tillegg finner du mulighet for å spille av MP3 sanger på USB-minnepinne. 

NAMM - Pearl Maracabasa

pearl-logoPressemelding fra Pearl: Pearls Maracabasa er et nytt innovativt perkusjons instrument fra PearlPercussion. Denne kombinerer funksjonaliteten til en maraca og en cabasa i et håndholdt instrument. 

NAMM - Pearl ToyBox

pearl-logoPressemelding fra Pearl: Toy Box fra Pearl Percussion er enhver perkusjonist sin beste venn. En transportkasse for perkusjon, kombinert med et bord!

NAMM - nye triggerskinn

auarian-drumhead_500InHEAD akustisk / elektronisk hybridskinn fra Miditronix og Aquarian drumheads vil gi trommeslageren muligheten til å få det beste fra begge verdener - flott lyd fra akustiske trommer og kontrollen som følger med trigging av elektroniske tromme lydmoduler.

NAMM - Pearl Vision

pearl_vision-maple-badge-500Pressemelding fra Pearl: Pearl's Vision-serien tilbyr nå neste nivå av perfeksjon. Fire nye Maple og Birch konfigurasjoner og et utvalg av nye premium farger og utførelser. 

NAMM - Pearl Pure

pearl_reference-pure-badge_500Pressmelding fra Pearl: Pearl Drums er stolte av å presentere Pure Reference, det mest resonante profesjonelle trommesettserien tilgjengelig i markedet. Perfekt for opptak og der hvor det ultimate nærheten av respons er nødvendig. Pure Reference er en forlengelse av Pearl's Reference Series,  med sine individuelt utviklede trommer, med unik lyd, perfekt for live-opptreden med utrolig projeksjon. 

NAMM - Alesis Performancepad

alesis_logo_500Profesjonell lyd, stil og kontroll som står på egne ben. Med en PerformancePad Pro utfyller du ditt trommesett eller perkusjonsoppsett. Denne åtte-pad multi-rytmeinstrument har over 500 lyder og en tre-del sequencer, slik at du kan spille live, lage looper og sekvenser, akkompagnere deg selv, og legge tekstur i bandet. 

NAMM - Alesis percmodul

alesis_percpad_media_head_500Elektronisk perkusjonspad fra Alesis, som kan utvide oppsettet ditt med fire trommepadder og en valgfri kick trigger. Den er kompakt, lett å passe inn i trange oppsett, enkel å bruke, og den inneholder lyder som er perfekt for komplementere et standard trommesett. 

NAMM - Tony Royster og Sabian

sabian_royster_top_500Sabianartist Tony Royster Jr. er en av de virkelig store internasjonale trommeslagerne, og jeg tror vi kommer til å se enormt mye  spennende komme fra denne slagverkeren. Her får dere litt bakgrunnsstoff og et rykende ferskt intervju med han.  

NAMM - Steve Jordan med nytt sett

yamahaclubcustom-500Yamaha lanserte et nytt trommesett på NAMM. Det var designet av Steve Jordan - John Mayer's eminente trommeslagere - og vi skrev om dette med en gang det dukket opp.

NAMM - Toca JingleSideTamb

toca-jingle-sidekick-500_topUltra-små add-on-trommer er produkter som er populære hos trommeslagere. Toca's nye Jingle Sidekick til garantert bli venn med mange nye slagverkere. Det er en 6 "fleksibel-head tamburin med en monteringsbrakett som gjør at den fester seg til en 3 / 8 " perkusjon stang, noe som gjør det til et flott tillegg på trommesett eller i perkusjons oppsett.

NAMM - Meinl NY serie

meinl-classics-custom-series-cymbals-topp-500Da ble endelig ryktene bekreftet og forventningen innfridd. Meinl lanserte en helt ny serie kalt Classics Custom. 

NAMM - Zildjian Swish Knocker

zildjian-z3-swish-knocker_500Zildjian bygger videre på en tidligere storselger. Her kan du lese litt om deres nye Swish Knocker. 

NAMM - Zildjian Z3

zildjian-z3-swish-crash_500Zildjian hadde flere akustiske cymbalnyheter som lett kommer i skyggen for de digitale cymbalene. Men her får dere litt oppdatering.

NAMM - Erik "Istanbul" Smith

varsaride_eriksmith_500Erik Smith har de senere årene spilt Istanbul Mehmeth cymbaler. Dette har vi blant annet merket gjennom mange gode clinic's over store deler av Norge. Men Erik har også holdt clinic's for Istanbul - i Istanbul.

NAMM -Korg Wavedrum Oriental

wavedrumort_header-500WAVEDRUM ORIENTAL - Dynamisk Percussion Synthesizer The Limited Edition WAVEDRUM ORIENTAL kan skryte av en massiv oppgradering med populære, unike, og presise arabiske perkusjons lyder, alle utpreget spillbare fra den dynamiske rimmen og det ekte trommeskinnets overflate. 

NAMM - Sonor Ascent series

sonor_ascent_series_250PRESSEMELDING: Den splitter nye SONOR Ascent serien markerer gjenoppliving av den berømte Beech Shell konstruksjon som har vært et varemerke for SONOR gjennom tiår. 

NAMM - Zildjian Vault

zildjian_vault_250Gen16 Digital Vault Sound PacksMed Digital Vault Sound Packs kan du utvide ditt samplebibliotek med enda flere av Zildjian sine mest popluære cymbaler. 

NAMM - Tama Warlord

tama-warlord-collection-spartan-500Tama viser styrke og slagkraft med sitt nye trommesett: Warlord EXOTIX SPARTAN KIT

NAMM - Sonor Essential Force

sonor_essential_force_250Pressemelding: Det nye SONOR Essential Forceserien er utviklet for avanserte trommeslagere som ikke er villige til å ofre sin musikalske frihet.

NAMM - Rythhm Tech G2

rhythm_tech-hat-trick_g2_440Pressemelding: Når gode produkter bli bedre, slik som Hat Trick - den ærverdige hi-hat tamburinen fra geniene hos Rhythm Tech - blir man gladere.

NAMM - Roland TD9KX versjon 2

rolan_td9_500Pressemelding: Rolands store suksess trommesette TD-9K og TD-9KX oppgarderes. Navnene blir TD-9KX2 og TD-9K2.  

NAMM - Roland TD4KX versjon 2

td-4kx2_500Pressemelding: TD-4KX2 V-Drums. En sterk oppgradering av V-Drums i økonomiklassen. 

NAMM - Sonor Steve Smith

smith-snare_500Pressemelding: SONOR, har annonsert lanseringen av den nye Steve Smith Signature Snare Drum på Winter NAMM Show 2011 i Anaheim, CA, USA. 

NAMM - Sonor Benny Greb

bgsnare_small_500SONOR, stolt feire en 135 + år tradisjon av fortreffelighet, har annonsert lanseringen av Benny Greb Signature Snare Drum, til å bli introdusert til høsten 2010. 

NAMM - Korg Wavedrum V2

wavedrum_black_500Wavedrum lanserer en svart limited edition versjon av sin digitale tromme. I tillegg ryktes det om en ny versjon med kun orientalske lyder.

NAMM - Zildjian Gen

zildjian_gen_500Akustisk/elektronisk cymbal. En av de største nyhetene på på årets NAMM-show er Zildjians nye Gen16, den nye divisjonen av den legendariske cymbalprodusenten Avedis Zildjian Company. Og en av de mest imponerende teknologien som blir introdusert av Gen16 er AE (Acoustic Electric) Cymbal. 

NAMM - trommeimportør på Voss

sp_header_500Til årets NAMM-show er det flere store, men også små mindre trommefirma. Noen av disse firmaene har det til felles er de har en ung norsk representant. StageProd A/S har etablert seg på Voss og har egen nettside, samt dristribusjon over hele landet.

NAMM - Sabian Omni

sabian_aax_omni_500PressemeldingAAX OMNI - en helt ny cymbal FRA Sabian som er utviklet sammen med Jojo Mayer.  

NAMM - Sabian Holy China

holy_china_500Pressemelding: HOLY KINA - En et nytt kinesisk cymbal fra Sabian. En eksplosiv nye modellen er utviklet med Chad Smith.

NAMM - Vic Firth nytt

vic-firth-5bco_500Pressemelding: De stadig innovative Vic Firth har nok en gang retenkt den klassiske trommestikkens design. Blant selskapets nye modeller som er planlagt for utgivelse i 2011 finner vi den nye 5A Dual-Tone. 

NAMM - Meinl

meinl-classics-custom_440Ryktebørsen: Det ryktes at Meinl har en helt ny serie på gang, og at den presenteres på musikkmessen i Los Angeles i morgen. 

NAMM - Yamaha Recording 45 år

yamaha9000recordingcustom8tom_2_250Legendariske Yamaha Recording Custom feirer 45 år. i anledning dette vil Yamaha lansere en ekslusiv serie med kun 45 kopierte sett. Og de skal være 100% tuftet på originale spesifikasjoner fra første produksjonsår. Les hele pressemeldingen til Yamaha her: 

NAMM - Mapex Raptorpedal

mapex-raptor-pedal-250PRESSEMELDING: Mapex Drums introduserer Raptor direct drive trommepedal. Denne kombinerer de beste egenskapene til hver del, den har har slitesterkt stål, koblingnøyaktigheten av en direkte drive, samtidig opprettholde den klassiske følelsen av tradisjonell kjededrift."The Direct Drive Raptor er den eneste pedalen som blander appellen til "directdrive" med følelsen av en tradisjonel kjededrift", sier Joe Hibbs, produktsjef for Mapex.

NAMM - Mapex Black Panther sett

  mapex-black-panther-blaster-kit-500PressemeldingMapex åpner det nye året med et helt nytt trommesett basert på den ikoniske Black Panther Snare Drum-serien. Det startet med Blaster trommesettet i 2011. Nå vil Black Panther suiten være et unikt trommesett for unike trommeslagere. 

NAMM - Yamaha GigMaker

yamaha-gigmaker_460PRESSEMELDING: Yamaha Drums vil introdusere en ny serie med GigMakertrommesett på Summer NAMM 2011. Settet er rettet mot førstegangsspillere, settene har Yamaha hardware med hex tom ball leddene for nøyaktig posisjonering sammen med fem nye iøynefallende glitter wrap.

NAMM - Mapex trommestol

mapex-back-supported-drum-throne_250PRESSEMELDING: Mapex Drums gir trommeslagere en annen form for støtte - en ny trommeltrone med en justerbar rygg for maksimal komfort bak trommesettet.Utstyrt med fire bein i stedet for de tradisjonelle tre for ekstra styrke og holdbarhet. Denne Mapex tromme tronen er virkelig designet for deg slika at du kan sette deg og glem deg. 

NAMM - Paiste Formula 602

paiste-formula-602-cymbals-500PRESSEMELDING: Den berømte sveitsiske cymbal produsenten Paiste kunngjør gjeninnføring av sin legendariske Formula 602-serien. 

NAMM - Paiste Twenty Masters

paiste-twenty-masters-collection-cymbals-500PRESSEMELDING: Den berømte sveitsiske cymbal produsent Paiste kunngjør lansering av den nye Twenty Masters Collection. 

NAMM - Yamaha Steve Jordan

jordan_header-500Pressemelding:Steve Jordan har designet et nytt Club Custom trommesett.   

NAMM - Paiste Swiss Crash

paiste-swiss-alpha-crash-500PRESSEMELDING: Den berømte sveitsiske cymbal maker Paiste kunngjør lanseringen av Alpha Swiss crasher.

NAMM - Gibraltar

gibraltar_logo_500Pressemelding: De enkleste ideene er oftest de beste. Nå skal ikke vi predikere at Gibraltar kommer til å vinne en "Best In Show"-premie i år, men selskapets nye Turning Point trommel hardware er en ganske god idé.

iMic og studio på mobilen

irigmic-mainbanner_500Dette er en rykende fersk pressemelding - beregnet for NAMM-show: Lag lyd- og vokal opptak, hvor som helst med din iPhone, iPod touch og iPad! iRig Mic er den første håndholdte, kvalitets kondensatormikrofonen for iPhone, iPod touch og iPad. Konstruert med alle dine mobile lydbehov i bakhodet. Nå kan du få profesjonell lyd og vokal opptak hvor som helst på din IOS enhet. 

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt