FM 2013 - Nord Drum 2

nord-drum-2-nord-pad-540Clavia viste frem sin nye versjon av Nord Drum. Vi hadde gleden av å sjekke ut denne flotte trommesynteh sammen med Jon-Eirik Boska. Jon-Eirik er slagverker og komponist som jobber for Clavia med programmering av Nord Drum 1. På denne måten var vi forberedt på at det kom en kontroller.

FM 2013 - Yamaha - Eltrommer

yamahalogo_540Yamaha slår på stortromma og skrur opp spenningen med flere nye produkter for eletroniske trommeslagere. Flere nye modeller ble vist på Frankfurtmessen og her har vi laget filmer som viser deg alt det nye. 

FM 2013 - Kopier, vrier og gammelt nytt

fm_2013_cymbalerDet er mange nyheter som dukker opp på en messe som Frankfurt, men det er ikke alltid det er så unikt som det høres ut. Jeg har lagd denne lille oppsummeringen viser hvor kort vei det er mellom ideer, kopiering og lanseringer. 

FM 2013 - Yamaha - Akustiske trommer

yamahalogo_540Yamaha hadde for første gang med seg den nye LIVE CUSTOM-serien til Europa. En serie med trommer som har tykkere trelag og rimmer for å gi trommeslagere ekstra trøkk når de spiller live.

FM 2013 - Fire gode ting

fm_2013_fire_gode_tingFrankfurtmessen er full av reproduserte og forbedrede produkter. Innimellom alt dette dukekr plutselig opp noen små glimrende produkter som er annerledes. Jeg har plukket ut fire slike som jeg syns har en egenart og/eller snapper opp trender fra andre bransjer.

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt