Frankfurt 2012

Reisebrev Roland Frankfurt 2012

roland_logo_540Roland hadde flere nyheter for oss trommeslagere. Ikke bare var dette første anledning til å se på det nye TD-30 settet, men de lanserte like gjerne to nye trommesett. For å bli kjent med disse rommene fikk vi med oss Rolandartist og Trommer.no-venn Michael Schack.  

Reisebrev Yamaha Frankfurt 2012

yamahalogo_540Ingen Frankfurtmesse uten at Yamaha viser frem sine fantastiske trommer. På deres stand krydde det av kjendiser, nyheter, historier og ikke minst en svært hyggelig produkspesialist som viste oss rundt. Lars Andersen er ansvarlig for Yamaha i Skandinavia og tar oss med en runde i "godteributikken". 

Reisebrev Premier Frankfurt 2012

premierlogo_540De britiske trommeprodusentene Premier var på messe med en ny serie skarprtommer. Vi fkk designeren av disse trommene til å fortelle litt om produktene. I tillegg ble det vist frem et Jaguarfarget signatur trommesett for Iron Maiden sin trommeslagere Nicko McBrain. Trommer.no fikk et eksklusivt møte med han etter en time lang signingsession. 

Reisebrev Sabian Frankfurt 2012

sabianlogo_540Sabian hadde som vanlig flere nyheter på messen i år. De hadde også det mest iøyefallende fallossymbolet på hele Frankfurt. Vi fikk produktspesialist og slagverkere Geir Digernes til å vise oss hva som er nytt for 2012. 

Reisebrev Mehmet Frankfurt 2012

istanbullogo_540"Join The Movement" sier Istanbul Mehmet på årets Frankfurtmesse. Det Tyrkiske cymbalmerket har gode norske relasjoner gjennom samarbeidet med slagverker Erik Smith og produktspesialist Håvar Gjestvang. På årets messe var det flere cymbalnyheter, men et naturlig blikkfanget ble alikevel Istanbulartistene som var på stand. 

Reisebrev Sonor Frankfurt 2012

sonorlogo_540Sonor hadde flere nyheter på årets messe og vi fikk en rundtur sammen med slagverker og produkspesialist for Sonor - Geir Digernes. Det var mange nyheter, men den viktigste ble basstrommepdalen til JoJo Mayer...  

Reisebrev Aquarian Frankfurt 2012

aquraianlogo_540Aquarian hadde en veldig spennende nyhet på fjorårets messe. Deres elektroniske trommeskinn lovet svært bra, men vi har ikke sett skinenen ute i butikkene. Nå fikk vi forklaringen, og samtidig ble vi vist flere nyheter og utvidelser.

Frankfurt 2012 - Pearl - eldrum

pearl-logoPearl lanserte flere nyheter på messen i år og en av dem var triggerskinenne/paddene fra deres eltrommer. Denne nye content-pakken gjør det mulig for deg å få nye eletroniske tromemr - like enkelt som å skifte skinn. 

Frankfurt 2012 - Pearl -drums

pearl-logoPå messen i 2011 lanserte Pearl sitt Vision VBA program med limited edition versjoner av trommene. Denne gange skjer det igjen. 

Frankfurt 2012 - Wincent

pearl-logoWincent trommestikker fikk i sin tid utviklet en god og gjennomarbeidet profilpakke. Dette ble utført av den den gang unge markedsstudentene Simon Lilliehorn. han har i flere år jobbet med Pearl Drujms i skandinavia og var blant annet med oss i Trommer.no rundt på Virveluken 2010 sammen med Anders Meinhardt. Det er derfor spesielt artig at Pearl nå går i samarbeid med Wincent om distribusjon. Les mer.  

Frankfurt 2012 - Roland - WNA

roland_logo_540Roland lanserer også trådløs forbindelse mellom tromesettet ditt og Apple iPhone. En ensdig og brukervennlig funksjon for deg som vil øve samme med alle hjelpemulighetene Roland har å by på. Les mer.

Frankfurt 2012 - Roland - TD-11

roland_logo_540Roland nøyer seg ikke med bare et nytt sett. De komemr med like godt TO nye trommesett. Dette er rene julekvelden for øvingsglade trommeslagere og vi gleder oss til å prøve disse settene sammen med Michael Schack og Baard Kolstad på fredag. I mens kan dere lese dere opp på fakta og se bilder:    

Frankfurt 2012 - Roland - TD-15

roland_logo_540Roland tar i så det holder på årets Frankfiurtmesse. Her er det mye å glede seg over for trommiser som vil øve. Roland hviler seg nemløig ikke på sine lauvær etter lanseringen av flaggskipet TD-30 i Los Angeles i januar. De kliner like godt til med to store nyheter. Førsteman ut er TD-15kv.

Trommer.no på tur til Frankfurt

slideshow_frankfurt-2012_36_540Trommer.no reiser også i år til Frankfurtmessen for å lage reportasjer tilbake til alle leserne på nettsiden vår. I fjor lagde vi filmer for flere av de største importørene samt et langt intervju med John J.R. Robinson. I år har vi også en lang liste med gjøremål, samt spennende avtaler for intervjuer. 

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt