Frankfurt 2011

Yamaha - Frankfurt 2011

yamahalogo_540Yamaha åpnet dørene til sin egen hall og kunne by på flere gode nyheter for trommeslagere. Vi fikk for første gang se Club Custom settet, samt Stag Custom's nye jazzoppsett. Enda mer spesielt og overraskende var et limited edition recordingsett i gul farge, nøyaktig slik de første recordingsettene ble produsert på 70-tallet. For de av dere som spiller elektroniske trommer var det flere spennende nyheter. 

Sonor - Frankfurt 2011

sonorlogo_540Sonor hadde nok en gang en stor stand, og det var masser av godsaker og nyheter. Men det viktigste for Norge denne gang: Ny distributør. Gulmoen & Eng har tatt over Sonor i Norge og med en gang skjer det myyyyye! 

Sabian - Frankfurt 2011

sabianlogo_540Sabian er et av de største cymbalmerkene og på årets messe hadde de flere nyheter. Blant annet ble Chad Smith fra Red Hot Chillie Peppers benhørlig presentert med sitt Holy China-konsept. En nydelig kinacymbal som er pakket inn i bransjens mest vanvittige reklamekampanje. Men JoJo Mayer's nye Omni ride ble også vist frem.

Istanbul - Frankfurt 2011

istanbullogo_540Istanbul Mehmet cymbaler presenterte flere nyheter på årets messe. Foruten nostalgia ble det også - for første gang - vist frem nye Erik Smith signatur cymbaler.

Premier - Frankfurt 2011

premierlogo_540Premier Pecussion hadde for første gang på mange år en stor stand. Etter en lengre og periode med flytting av fabrikk, refinasiering og produktutvikling hadde de endelig kommet frem til den store presentasjonen på årets messe.  

Aquarian - Frankfurt 2011

aquraianlogo_540Den store nyheten på årets messe kom fra trommskinnfirmaet Aquarian. Deres revolusjonerende triggerskinn er utviklet i samarbeid med Miditronic. Dere kan lese mer om dette i denne artiklen, eller bare se filmen en gang til her :-)

Remo - Frankfurt 2011

remologo_540Remo var som vanlig tilstede på messen. Og de hadde nyheter som før. Denne gangen var det basstrommeskinn, perkusjon og verktøy som sto på plakaten. 

Paiste - Frankfurt 2011

paiste_540Allerede på NAMM-show så vi at det var store ting på gang. Da vi endelig fikk anledning til å besøke Paiste i Frankfurt fikk vi også høre de flotte nye modellene. De lanserte hele 9 nye Twenty cymbaler og 11 i Masterseries. 

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt