Trommeslager.no flytter

trommeslager_540Trommeslager.no, som eies av Jarle Ringseth og drives sammen med Bernt Roar Baade, åpner butikk på Rudsletta 42A.

Smartere skarptromme

frichie_snare_time_machine_54014 sekunder på å skifte skinn på en skarptromme? To taktslag for å skifte fra dyp 80talls skarp til 90talls piccolo? Ivan Firchie tok kontakt med meg på Facebooksiden vår. Han produserer skarptrommer i New York og har noen svært spennende løsninger. Jeg føler meg sikker på at flere av dere vil sette pris på dette.

Pearl for Japan

charityauctionkit2Redd Barna - Japansk Disaster AppealPearl Drums har produsert en unikt sjelden Miniature Masterworks Artisan Drumkit med spesieltsmå størrelser for barn. Dette vakre trommesettet vil bli auksjonert bort, og alle inntektene vil blidonert direkte til "Redd Barna - japanske Disaster Appeal".

Wow - InHEAD fra Aquarian

aquarian_drumhead_500_topFørste dag på musikkmesse i Frankfurt og Trommer.no ble invitert inn på bakrommet hos Aquarian. Her fikk vi - som et av de første mediene i verden - prøve og teste ut de nye InHEAD akustisk / elektronisk hybridskinn fra Miditronix og Aquarian drumheads. Disse skinnene vil gi trommeslageren muligheten til å få det beste fra begge verdener - flott lyd fra akustiske trommer og kontrollen som følger med trigging av elektroniske tromme lydmoduler. 

Gretsch Renown 57

gretsch_detail1_lg_topp_540Gretsch knuser konvensjonelt trommedesign med sitt nye Renown57. Disse trommene er inspirert av hva den store amerikanske bilindustrien gjorde på 1950-tallet. Gretsch omfavner denne epokens design med sitt Renown57, som henter inn tidløse, klassiske bildesigne elementer og bruker det på trommene. Og de velger en alldeles nydelig Motor City Blue farge.

Zildjian "BEST IN SHOW"

gen16_booth_top_500Gen16, den nye teknologien delingen av Avedis Zildjian Company, har blitt tildelt den prestisjefylte "Best in Show"-prisen under årets vinter NAMM-show. 

Prototype Hellhammer Ride

hellhammer_prototype_rideI forbindelse med NAMM-show 2011 kommer det masse nyheter. Alle disse nyhetene har i en legre periode vært hemligheter. Endelig avsløres de - til glede for oss som er nysgjerrige på hva som kommer av nye instrumenter. Paiste er en av de store firmaene på NAMM-show og de har som vanlig mange nyheter. På medlemssidene våre her på  Trommer.no finner du artikler og pressemeldinger om alle de nye cymbalene deres. Men vi vet om en hemlighet. En som blir avslørt først senere i år. 

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt