Rød eller blå pille?

red-pill-blue-pill_540Jeg har den senere tid holdt noen foredrag. Da snakker jeg om undervisning og opplæring. Jeg viser hvordan lærere kan bruke teknologi, og hvordan de kan endre sine metoder for å oppnå bedre læring og undervisning. 

YouTuBe or NotToBe

youtube_youlogo_540Jeg har den senere tiden tenkt litt på om YouTube - som i utgangspunktet er helt fantastisk - kanskje har noen negative sider? 

Få bedre økonomi til trommekjøp!

money_540På nettstedet Reddit har man hatt en undersøkelse blant brukere. "Hva er lesernes beste tips for å bedre egen økonomi?". Jeg tenker at dette kan være gode tips for lesere på Trommer.no - slik at dere kan spare penger til det nye utstyret dere vil kjøpe :-)  

Trommiser - en intellektuell rase?

golden_drum_480Trommeslagere er bedre kjent for sine beats enn sitt intellekt, men forskning har antydet at de kan faktisk være naturlig intellektuelle. Det finnes mange vitser om trommeslagere, som for eks handicap parkering med trommestikekr i frontruta som bevis...men nå må man kanskje spise dette i seg? Kan dette skyldes en underbevisst misunnelighet fra de andre musikerne?

Inspirasjon gjennom nye verktøy

tools_2011_540Jeg har skrevet en artikkel i maiutgave av Musikk Kultur. De la artikkelen ut på sine nettsider, men jeg syntes dette ble lett ironisk (med tanke på tema). Derfor har jeg laget denne versjonen av artikkelen. Her bruker jeg de digitale verktøyene for hva de er verdt, med linker, filmer og bilder som understøtter artikkelens tema.

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt