Virveltreff 2010 - for lærere og studenter

  lage-forklarer-120NMG, i samarbeid med Norsk kulturskoleråd arrangerer Virveltreff 2010. Et inspirasjonsmøte for slagverklærere, studenter og dirigenter. Virveltreff vil skje hver dag under Clinic x 3-turneen. Pedagog, komponist og slagverker Lage Thune Myrberget vil presentere ideer og tanker fra sine 25 år med undervisning. Han er til daglig hovedlærer i slagverk ved NISS og har tidligere undervist på Staffelsgt, Musikkhøyskolen og Barrat Due.

Clinic x 3

clinicx3_1206-9 september blir det Clinicturne med Michael Schack fra Roland, Anders Meinhardt fra Pearl og Lage Thune Myrberget fra Trommer.no. Vi vil besøke både Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger i forbindels med Virveluke og Virvel NM. Dette blir en unik mulighet til å møte tre trommeslagere som bruker både akkustiske OG El-trommer. Her vil stilarter som Drum & bass, electronica og R&B bli presentert og gransket. Til inspirasjon for alle som kommer. Vi har blant annet laget et eget skriv med masser av øvelser dere kan jobbe videre med ETTER clinic'en. Dette blir en clinic som gjør deg bedre.  

Invitasjon - Virveluke 2010

virveluke_120Her finner du plakat og invitasjon til Virveluke 2010. Seks dager til ende er det flotte tilbud, Virvel NM og clinic's hos 4Sound. Både oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger har ryddet frem gode tilbud, spesielle produkter og byr på aktivitere og trommefokus. I tillegg kan du prøve Virvelmaskinene som er satt frem i ALLE butikkene. Hvor fort spiller du? Du kan blir Norges raskeste trommeslagere. Les mer og møt opp på årets store happening for trommeslagere. 

Virveluke 2010

virveluke_120Det blir Virveluke i alle 4Sound sine butikker 6-11 september. Tema for årets Virveluke er "Akustisk og elektronisk i samspill". Vi vil sette fokus på de muligheter en trommeslagere har i dag. Trommer.no er stolt over å kunne presentere dette samarbeidet mellom noen av de største aktørene i bransjen.

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt