VIRVEL NM er over!

banner_virvelnm_2011_540Vi har i hele uken 19-24 september avviklet Virvel NM i Trondheim, Oslo, Bergen og Stavanger. Det er imponerende og veldig artig å oppleve det engasjementet som vises rundt Virvelmaskinenenår vi har reist rundt på Clinickonserter. Dete r spesielt hyggelig å se de lærerne som tar med sine elever for å oppleve Virveluke med trommer i sentrum SAMMEN.

VIRVEL NM 2011 - VINNEREN er:

aki_portrett_540Etter seks dager med konkurranse i fire byer er resultatene kommet inn til Trommer.no. Kenneth Kapstad har vunnet to år på rad og hans Norgesrekord på 1129 slag måtte slåes for å kunne hevde seg i toppen. Ville Kenneth stille opp og sette ny rekord, eller ville en utfordrer komme inn fra siden og gi mesteren konkurranse?

VIRVEL NM er igang!

virvelnm_2011_opening_540Virveluke er igang i fire byer ogvi var en tur innom 4Sound Schousplass. Her er det rigget til full fart på både føtter og hender. Endre Tørnby tar imot alle som vil sjekke farten sin. Minner om at alle som deltar i årets konkurranse får et par med Wincent trommestikker.   

NM teknikk - andre mestere

banner_virvelnm_2011_540Det konkurreres i trommefart over hele verden. Her har jeg samlet opp noen av de registrerte mesterne som ligger på YouTube. 

NM teknikk - slaghøyde

banner_virvelnm_2011_540I forbindelse med VIRVEL NM 2011 vil jeg på Trommer.no presentere forskjellige artikler som belyser ulike sider ved hvordan nettopp DU kan få opp farten og vinne konkurransen.

NM teknikk - pust og luft

banner_virvelnm_2011_540 I forbindelse med VIRVEL NM 2011 vil jeg på Trommer.no presentere forskjellige artikler og filmer som belyser ulike sider ved hvordan nettopp DU kan få opp farten og vinne konkurransen.

NM teknikk - fotteknikk

banner_virvelnm_2011_540I forbindelse med VIRVEL NM 2011 vil jeg på Trommer.no presentere forskjellige artikler som belyser ulike sider ved hvordan nettopp DU kan få opp farten og vinne konkurransen. I dag er det fotteknikk til dobble basstrommer som er tema.

NM teknikk - push&pull

banner_virvelnm_2011_540Jeg vil i dagene frem mot VIRVEL NM presentere forskjellige artikler og filmer som belyser ulike sidere ved teknikk. I denne filmen kan du på en meget flott måte få mer innsyn i hvordan du kan bygge opp Push & Pull-teknikk.

NM teknikk - stikker

banner_virvelnm_2011_540I forbindelse med VIRVEL NM 2011 vil jeg på Trommer.no presentere forskjellige artikler som belyser ulike sider ved hvordan nettopp DU kan få opp farten og vinne konkurransen. I denne filmen kan du få mer innsyn i hvordan du kan øke hastigheten ved valg av rett stikkemodell.

Flere artikler …

  1. Virvel NM 2011

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt