Gavedryss til Norgesmester

kenneth_oya_kit_120Kenneth Kapstad vant Virvel NM 2010 med 1129 slag på 60 sekunder, og nå har vi vært hjemme hos norgesmesteren og bidratt til Norges største trommegavedryss. Det har ikke vært lett å få til et treff med Kenneth. Han har vært svært aktiv med spillejobber, men denne uken var det "bare" prøver til europaturne med jazz-heavy-impro-duoen Monolithic.

Vinnere av Virvel NM 2010

trofe_vinner_120 Da er det klart: Norges raskeste trommeslagere 2010 heter - Kenneth Kapstad. Han satte ny personlig - og norgesrekord - med 1129 slag på 60 sekunder. Dette skjedde hos 4Sound - Tre45 - i Trondheim og det var trommesjef Vidar Kolberg som overvåket rekordforsøket.

Enhåndsvirvel og annet snadder

kenneth_120Kenneth Kapstad er regjerende norgesmester fra fjorårets Virvel NM. Med 1115 enkeltslag på 60 sekunder ble han vinner av førstepremien i konkurransen. En konkurranse som dette skal være gøy, men har alikevel en undertone av alvor. I årets NM står det om premier på 24.000,-. Da blir det straks litt mer alvor i leken. Vi har hatt Kenneth på besøk i Trommer.no sitt studio i Oslo. Her gjorde vi intervju, men vi kunne ikke la han forlate studio uten å komme inn på teknikk.

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt