Boomcrash! on drumsday!

Trommer.no går LIVE. Dette skjer på Nasjonale Jazzscenen søndag 29. november kl 14:00 - 20:00.Torstein Ellingsen vil som programvert lose oss gjennom en 6 timers trommeevent med alt fra metal, folkemusikk, jazz, funk og elektronikk.Lineup:Baard Kolstad - m/ LeprousKim OfstadJarle Vespestad - m/ Stian og FinnAudun KleiveJon Christensen Digitale verktøy:Peter BadenOle Morten SommerStig Værnes  Lage Thune Myrberget Programmet vil bestå av ca. 40 minutters konserter og samtaler fra scenen. HeldigitaltHele arrangementet streames live på nett hos Trommer.no, Nasjonale Jazzscene, Norsk Kulturskoleråd og på YouTube. Arrangementet er støttet av Fond For Utøvende Kunstnere og Roland Scandinavia.  Vi kjører dette arrangementet sammen med Nasjonale Jazzscene. Billettprisen blir 200,- og dere bestiller billetter her. Gjennom vår avtale med Thon Hotel Opera får vi overnatting for 795,-. Oppgi Trommer.no for rabatt.  Det samme tilbudet gjelder for de som samtidig bestiller overnatting til Trommejulebordet. Følg arrangementet på Facebook.  

Mogensen i Norge med egen trio

Den danske jazzslagverkeren Anders Mogensen kommer til Oslo 5 april. Da spiller han konsert på Herr Nilsen med sin trio. Anders har i flere år spilt i Norge sammen med Petter Wettre. Denne gangen kommer han til Oslo sammen med amerikanske musikkkolleger.

Drums in Gjerdrum

Kulturskolen på Gjerdrum har nettopp fullført et prosjekt med sine trommeelever som er ganske unikt. Tenk deg videoinnspilling og live-take av 9 trommeelever (samtlige elever i Gjerdrum KS) + 2 gitarelever og 1 sangelev fra kulturskolen som spiller "Highway To Hell". Den legendariske sangen med AC/DC fremføres i fabrikklokalene til Norsk Mølleservice AS på Ask.

Familiedag og Virvelkonkurranse

Lørdag 25 januar hadde Oslo Filharmonien familiedag. Det skjedde i Oslo konserthus og samlet hundrevis av spente barn og foresatte. Her fikk de oppleve et noe annerledes orkester.I publikumsområdet rundt salen var det muligheter for å møte flere av musikerne i orkesteret. Du kunne prøve instrumenter, snakke med musikerne, marsjere i takt og lære hvordan du spiller på en koster. I tillegg hadde man Virvelkonkurranse. Hvem spiller fortest? På årets familiedag var det spesielt fokus på trommeslagere. Slagverkerne Torbjørn Ottersen og Christian M. Berg tok seg av Virvelkonkurransen. Heming Valebjørg og Arild Nyborg lærte barn å spille på et ukjent instrument: KOST. Terje Viken ledet publikumet videre til konsertsalen hvor man møtte slagverker Eirik Raude som Konferansier og solist. I denne filmen kan du se en oppsummering av alle aktivitene. Neste gang kommer du kanskje selv til konserthuset for å møte musikere og orkester?

Steve Gadd med danske venner

På den Nasjonale Scene blir det storstilt besøk. Det er slagverkeren Steve Gadd som kommer innom hovedstaden med sin danske trio. Det hele skjer den 29 januar. Det er slagverkeren og levende legende Steve Gadd som gjester Oslo og vi gleder oss virkelig til å få treffe denne unike musikeren. Du kan bli medVi i redaksjonen skal dit, men også du kan få anledningen. Den Nasjonale Jazzscenen gir Trommer.no to billetter. De kan bli dine. Hva du må gjøre1: Du deler en film med Steve Gadd fra YouTube med oss i kommentarfeltet under 2: Skriv noen ord om hva du liker ved nettopp denne filmen3: ...og fortelle hvem du kunne tenke deg å ha med deg på konserten   Søndag 26 januar forteller vi deg hvem som får billettene til konserten. Info om bandetHer er en kort beskrivelse av bandet som kommer til Oslo den 29. "Det er den levende trommelegenden Steve Gadd som kommer og da må det bli stort spillerom i samarbeide med både stjerna og danske musikere. I front er trioen er drevet fram av rungende Hammondorgel og varm sax. Bejublet i hjemlandet med trioen Astro Buddha Agogo, har danskene Michael Blicher og Dan Hemmer høstet flotte anmeldelser og opplevd smekkfulle hus. Nå får de for åpen scene dele pasjonen for svingende souljazz med en av kanskje verdens beste stikkesvingere. Steve Gadd er kjent for sitt samarbeid med Paul McCartney, David Sanborn, Stevie Wonder og Eric Clapton, og er en ryggsøyle å regne med! Sterke saker! Steve Gadd – trommer, Michael Blicher – sax/fløyte, Dan Hemmer – hammondorgel". Vi gleder oss til konserten. Kommer du? 

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt