Virvelkonkurranser

Vant alle Virvelbøkene

trommeuke-header-540-virvelUnder Trommeuken 2012 på 4Sound hadde vi Virvelkonkurranse. Dette var et samarbeid mellom Vic Firth, Trommer.no og Virvelbøkene. Premien for å være raskest var en pakning med Vic Firth trommestikker. Andreplassen fikk tre lærerbøker for undervisning i korps og kulturskole.

Virvel i Larvik 2011

virvellarvik_vinnere_540Sammen med Virvelbøkene hadde Trommer.no Virvelkonkurranse nede i Larvik sist lødag (18. juni). I forbindelse med NM for skolekorps - Janitsjar - hadde vi to Virvelmaskiner og flotte premier fra Roland og 4Sound.

Virvel på 4Sound mai 2011

banner_bdvirvel_5404Sound Schousplass hadde i fjor stor suksess med sitt egne arrangement: Trommeuke. Fire dager med clinic's tilbud og masser av spennende trommer i butikken. Nå gjentar de suksessen med ny trommeuke! Mandag 23 mai til fredag 27 skal vi finne Oslo's raskeste trommeslagere - på BASSTROMME. 

Oppvarming til Virvel NM 2010

kasper_vaag_larvik_2010Kasper Vaag gikk helt til topps i kåringen av den raskeste trommeslageren under Norgesmesterskapet for skolekorps - janitsjar og brass. Dette skjedde 18/19 juni i år. Kasper klarte hele 350 slag på 20 sekunder! Under Born to play-festen i Larvik fredag kveld kunne NM-deltakerne prøve å bli den raskeste trommis. I samarbeid med Trommer.no og Roland inviterte Norges Musikkorps Forbund til en uhøytidlig kåring om hvem som klarte å spille flest enkeltslag i løpet av 20 sekunder.

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt