Om Virvel 2

om-virvel2-540-ww

Virvel 2 bygger videre der Virvel 1 slapp, og er beregnet for litt erfarne slagverkere. Virvel 2 er tilrettelagt for korps og kulturskoler. Den legger grunnlaget for mer slagteknikk, mer samspill, mer notelesing og mer noteskriving. I tillegg er det integrert opplæring på 8 nye slagverkinstrumenter, samt videreføring av gehørbasert opplæring på melodisk slagverk.

Virvel 2 er utarbeidet i nært samarbeid med både tidligere forfattere av slagverklitteratur og praktiserende pedagoger.

v2-promobilder-elev-64-pngElevbok
28 timer med målrettet pedagogisk progresjon for notelesing og skriving, samt spilleteknikker for 8 nye slagverkinstrumenter. Du finner også over 30 sider med øvelser for slagteknikk, notetrening og rytmefigurer.

v2-promobilder-trener-64-pngTrenerbok
Lærernes egen bok for målrettet undervisning i 28 timer! Hver time inneholder timeplan, originale øvelser, duett, prima vista samt råd & vink for hvordan man kan gjennomføre timen. Over 30 sider med øvelser for slagteknikk, rytmefigurer og noteøvelser. Masse originalt materiale for den erfarne pedagog og gode råd & vink for den mindre erfarne.

cd_note_green_64CD
CD-plate følger med begge bøkene og inneholder  innspilling av samtlige forøvelser og øvelser i elevboken. Du finner også originalkomponert musikk med variert besetning i forskjellige stilarter som passer med øvelsene i boken, samt metronom i forskjellige tempi og taktarter for hjelp til selvøving. Du kan også spille skarptromme sammen med en nykomponert marsj og trommemarsj.

Her kan du høre eksempler av musikken i Virvel 2: 
{mp3remote}http://www.trommer.no/audio/demo/V2_demo_mix_mp3.mp3{/mp3remote}


laptop_64Nettsider
Egne nettsider med ekstra øvelser hver time, video av spilleteknikk på de forskjellige slaginstrumentene, duetter og ensemblestykker,  diskusjonsforum og mye mer.

family_64Foresatteinfo
Eget skriv til de foresatte hvert halvår med informasjon om hva eleven vil lære, tips for hvordan øvingen hjemme kan tilrettelegges og hva de foresatte kan gjøre for å inspirere eleven.

shopping_64Hvor kjøpes bøkene?
Virvel 2 kan du kjøpe i vår nettbutikk.


startup_wizard_64Magisk undervisning
Bruker dere andre lærerbøker, men er nysgjerrige på hva Virvel kan gjøre for dere? Det er trommelærere, dirigenter og pedagoger over hele landet som har gode erfaringer med bruk av Virvelbøkene.

email_kule_blue_64Kontakt oss
Ta kontakt med oss om dere ønsker mer informasjon og en presentasjon av metodens fordeler. Vi hjelper dere med å kvalitetsikre den viktige grunnopplæringen i ditt korps eller kulturskole. Send oss en mail eller ring. Kontaktinformasjon finner du nederst på siden.

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt