Om Virvel 1

om-virvel1-540-ww

Virvel er en unik trommeskole for nybegynnere og er tilrettelagt for korps, brassband og kulturskoler. Den legger grunnlaget for god slagteknikk, godt samspill, notelesing og noteskriving. I tillegg er det integrert opplæring på 10 forskjellige slagverkinstrumenter samt muligheten for gehørbasert opplæring på melodisk slagverk.

Virvel er utarbeidet i nært samarbeid med både tidligere forfattere av slagverklitteratur og praktiserende pedagoger.

v1-promobilder-elev-64-pgnElevbok med CD og QRfilmer
Elevens egen bok med 28 timer målrettet pedagogisk progresjon for notelesing og skriving samt spilleteknikker for 10 slagverkinstrumenter. Du finner også egne øvelser for notetrening, rytmefigurer og slagteknikk.   

v1-promobilder-trener-64-pgnTrenerbok med CD
Lærernes egen bok for målrettet undervisning i 28 timer! Hver time inneholder timeplan, originale øvelser, duett, prima vista samt råd & vink for hvordan man kan gjennomføre timen. 19 sider med teknikk og noteøvelser. Masse originalt materiale for den erfarne pedagog og gode råd & vink for den mindre erfarne.

movie_64Filmer
Alle øvelser i boken er filmet. Du finner disse filmene ved å bruke din egen mobiltelefon. Ved hjelp av QR-kodene i boken finner du 40 filmer som forklarer ulike tema og alle de 28 timene i hele boken.  

Her kan du se hvordan filmen til den første timen i boka er.  


cd_note_green_64
CD
CD-plate med samtlige forøvelser og øvelser i elevboken. Du finner også originalkomponert musikk med variert besetning og forskjellige stilarter som passer med øvelser i elevboken, samt metronom i forskjellige tempo og taktarter for hjelp til øving. 

Her kan du høre eksempler på musikken på CD-platen: 
{mp3remote}http://www.trommer.no/audio/demo/V1_demo_mix_mp3.mp3{/mp3remote}

laptop_64Nettsider
Egne nettsider med ekstra øvelser hver time, video av spilleteknikk på de forskjellige slaginstrumentene, duetter og ensemblestykker,  diskusjonsforum og mye mer.

family_64Foresatteinfo
Eget skriv til de foresatte hvert halvår med informasjon om hva eleven vil lære, tips for hvordan øvingen hjemme kan tilrettelegges og hva de foresatte kan gjøre for å inspirere eleven.

shopping_64Bøkene kjøpes her
Virvel 1 kan kjøpes i vår nettbutikk.


startup_wizard_64Magisk undervisning
Bruker dere andre lærerbøker, men er nysgjerrige på hva Virvel kan gjøre for dere? Det er trommelærere, dirigenter og pedagoger over hele landet som har gode erfaringer med bruk av Virvelbøkene.

email_kule_blue_64Kontakt oss
Ta kontakt med oss om dere ønsker mer informasjon og en presentasjon av metodens fordeler. Vi hjelper dere med å kvalitetsikre den viktige grunnopplæringen i ditt korps eller kulturskole. Send oss en mail eller ring. Kontaktinformasjon finner du nederst på siden.

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt