Thunder Duo og Thriller

thunder_duo_promo_pic
Ved en tilfeldighet ble vi oppmerksomme på denne slagverkduoen nede i Frankfurt. De er sponset av Sonor og det falt seg naturlig å hente ut litt informasjon fra Gabor Dornyei. 

Tordenduo
Lage: -
Hvem er dere?
Gabor: - Thunder Duo er meg - Gabor Dornyei på trommer - og Kornel Horvath på perkusjon! Vi er begge født ungarske kunstnere, men jeg er bosatt i London i fire år nå.

Lage: -
Hva gjør dere?
Gabor: - Vi er begge profesjonelle musikere, og har alltid vært det. Kornel bor i Budapest og turnerer
verden med en rekke kunstnere fra pop-rock, til jazz og world music, mens jeg er en økt aktør i
London, spille jazz, pop-rock, fusion, funk, latin .. gjøre masse sesjon arbeid, klinikker,
masterclasses og privat undervisning.

100916_300x


Lage: - Hvordan jobber dere som slagverkduo?
Gabor: - Normalt jobber og øver vi et par dager før vi drar på tur. Nylig lanserte vi vår splitter nye DVD - Thunder Duo med Dom Famularo - på Hunnia Records, og gjennomfører en promoturnee i anledning dette i Ungarn, og i Storbritannia i mai, og en tysk tur i September, også gjør vi noen festivalopptredener i sommer.

thriller_plakatLage: - Du er trommeslagere på The Thriller live show. Kunne du si litt om hva dette er
?
Gabor: - The Thriller Live Show er en musikalsk feiring av livet og karrieren til Michael Jackson. Det er en stor og svært vellykket produksjon, og jeg føler virkelig beæret over å være en del av denne oppsettningen.

Lage: - Hvor spiller dere denne musikalen?
Gabor: - Jeg har reist med denne produksjon i to og et halvt år nå. Det er en skikkelig World Tour. Vi har turnert i hele Europa, vært i Kina og Sør-Afrika også.

Lage: - Hva er din rolle som musiker i denne musikalen?
Gabor: - Trommeslageren rolle i en pop-konsert som dette, er å fastsette noen veldig solid og urokkelig grooves, å tillate alle sangere, dansere og musikere til å fremføre sangene. Disse sangene må være rock Steady, enkel, og spilte med et veldig bra live feeling, med en menneskelig mulig mindre feil. 

thunder_dvd_cover__hi-resLage: - I og med at dere har en slagverkduo, lurer jeg på om du kunne gitt noen tips til andre slagverkere. Hvordan kan starte en duo, hvordan starte en duo, og hvordan du kan trene en reportoar / setlist?
Gabor: - I utgangspunktet var vårt mål med Thunder Duo, at vi tok frem våre villeste ideer sammen. Vi utfordret hverandre med det materialet vi ikke trodde vi noen gang skulle får spille med noen andre.

Disse er ofte svært kompliserte,
noen ganger veldig enkel ... vår drøm er å spille musikalsk med veldig høy standard, men også underholde og imponere publikum på samme tid.

Vi har brukt mye tid og energi på å lytte til hverandres
spille, og prøver å gjøre vårt repertoar så fargerik som vi kan, med forskjellige komposisjoner og instrumenter. 

Lage: - Hvordan ble dere kjent med Dom Famularo?
Gabor: - Vi er alle Sabian artister, og i 2003 hadde jeg gleden av å spille med Dom på Sabian Day i Budapest. Siden vi begge også er Vic Firth artister, og hadde planlagt dette DVD-prosjektet i lang-lang tid, ble Dom med og introduserte låtene på vår DVD.  

Lage: - Hva er ditt budskap til en verden av trommeslagere? :-)
Gabor: - Vi håper virkelig at vi kommer til å få sjansen til å opptre med Thunder Duo i Norge, ville ikke det vært helt fantastisk?

Avslutning
Jo det tror vi hadde vært helt fantastisk. Det er opp til importører og merkerepresentanter. Så kan jo Remo, Sonor, Vic Firth og Sabian snakke litt sammen!?! 

Sjekk ut den splitter nye nettside deres på:
www.thunderduo.com for nyheter, bio-s og turnédatoer, etc.. Deres nye DVD er også tilgjengelig fra nettsiden, og her er en smakebit.
Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt