JULEKALENDER for 2010

dag3_christmas_santaPå oppfordring fra medlemmer legger vi ut en av årets Julekalendere. Som MEDLEM får du hver dag tips fra trommeslagere som: Kim Ofstad, Audun Kleive, Torstein Loftshus, Karl Oluf Wennerberg, Jarle Vespestad, Per Oddvar Johansen, Erik Smith, Steinar Krokstad, Erland Dahlen, Jon Christensen, Birger Mistereggen, Oslo Filharmonien, Ole Petter Hansen Chyllie og Hellhammer. Trommer.no ønsker deg en riktig så inspirert førjul!  

Trommer.no har nemlig fartet rundt og møtt landets beste- og mest spennende trommeslagere. Sammen med disse glimrende musikerne ønsker Trommer.no å gi alle norske slagverkere en inspirerende førjulstid, slik at hver dag kan du åpne en pakke med inspirasjon - fra en slagverker, til en annen.

aha_karl_oluf_live_1


idea_buble_64Karl Oluf Wennerberg
Trommer.no ble invitert med på lydprøver og et besøk backstage for å se litt nærmere på hvordan de siste to årene har vært for slagverker Karl Oluf Wennerberg. På tirsdag kom han inn på "oppløpssiden" av en to år lang reise over hele kloden med popfenomenet A-ha.

Showets andre låt starter med trommer og har et nydelig fill på ca 02:02. Her kan du se notene på grooven, samt fillet. 

karl-oluf-memphis


Et fullsatt Spektrum fikk oppleve en show som var verdig et 25 år gammelt band. Karl Oluf er en av få norske trommeslagere som har fått oppfylt sin største drøm: å reise jorden rundt med et av bransjens største popmaskineri.

Vi vil komme tilbake med et lengre intervju med Karl Oluf, men først og fremst nå: MUSIKKEN og Karl Oluf sitt trommespill på scenene sist tirsdag (29. november 2010).   


Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt