Student

Student 2012: Henrik på Staffeldts gt

henrik-staffeldsgt-bandbilde-50I vår seie med slagverkstundeter på norske musikkhøyskoler har vi kommet til Høyskolen i Stafeldtsgt i oslo og slagverker Henrik Holten. han er fra Rælingen og spiller i flere band. Her kan du lese om hans vei til Oslo og studier samt tanker om inspirasjon og studier.  

Student 2012: Christer i Tromsø

christer_profil_540 I vår serie med intervjuer av slagverkstudenter rundt om i landet er vi nå kommet til Tromsø. Her skal vi bli bedre kjent med Christer Jørgensen som går på sitt andre studieår ved konservatoriet.

Student 2012: Siv i Trondheim

  siv_540I vår serie med intervjuer av slagverkstudenter i Norge har vi kommet til Trondheim. Siv Øyunn Kjenstad studerer ved Jazzlinja i trønderbyen og er en aktiv dame med mye konsertvirksomhet. Vi traff henne i februar på den Nasjonale Jazzscenen. Der spilte hun konsert med sitt hovedband Chili Vanilla.  

Student 2012: Mer enn "One Song"

svein_inge_540I vår serie med intervju med slagverkstudenter har vi kommet til Svein Inge Bjørkedal (23 år født 1988). Han er trommebeatet bak hiphopbandet Envy og har i løpet av 1 1/2 år i Oslo gått fra drøm til virkelighet. Envy vant Spelemann for beste musikkvideo i fjor og kan se tilbake på en enorm utvikling siden starten i 2009. 

Student 2012: "Feita Boogie" fra Voss

anders_fretheim_portrett_540Trommer.no starter en serie med intervjuer av norske slagverkstudenter. Første mann ut er Anders Fretheim (21 år). Han går sitt andre studieår ved Poputdanningen på høyskolen NISS som ligger sentral i Oslo sentrum. I løpet av snaue to år har Anders fått masse erfaring med musikerlivet. Et av hans fast band vant blant annet Union Blues konkurransen i fjor. Derfor har året 2012 så langt bydd på masser av spillejobber og en omfattende turnevirksomhet på gang. 

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt