Student

Student 2012: Henrik på Staffeldts gt

henrik-staffeldsgt-bandbilde-50

I vår seie med slagverkstundeter på norske musikkhøyskoler har vi kommet til Høyskolen i Stafeldtsgt i oslo og slagverker Henrik Holten. han er fra Rælingen og spiller i flere band. Her kan du lese om hans vei til Oslo og studier samt tanker om inspirasjon og studier.  

Student 2012: Christer i Tromsø

christer_profil_540
I vår serie med intervjuer av slagverkstudenter rundt om i landet er vi nå kommet til Tromsø. Her skal vi bli bedre kjent med Christer Jørgensen som går på sitt andre studieår ved konservatoriet.   

Student 2012: Siv i Trondheim

 

siv_540

I vår serie med intervjuer av slagverkstudenter i Norge har vi kommet til Trondheim. Siv Øyunn Kjenstad studerer ved Jazzlinja i trønderbyen og er en aktiv dame med mye konsertvirksomhet. Vi traff henne i februar på den Nasjonale Jazzscenen. Der spilte hun konsert med sitt hovedband Chili Vanilla.  

Student 2012: Mer enn "One Song"

svein_inge_540
I vår serie med intervju med slagverkstudenter har vi kommet til Svein Inge Bjørkedal (23 år født 1988). Han er trommebeatet bak hiphopbandet Envy og har i løpet av 1 1/2 år i Oslo gått fra drøm til virkelighet. Envy vant Spelemann for beste musikkvideo i fjor og kan se tilbake på en enorm utvikling siden starten i 2009. 

Student 2012: "Feita Boogie" fra Voss

anders_fretheim_portrett_540
Trommer.no starter en serie med intervjuer av norske slagverkstudenter. Første mann ut er Anders Fretheim (21 år). Han går sitt andre studieår ved Poputdanningen på høyskolen NISS som ligger sentral i Oslo sentrum. I løpet av snaue to år har Anders fått masse erfaring med musikerlivet. Et av hans fast band vant blant annet Union Blues konkurransen i fjor. Derfor har året 2012 så langt bydd på masser av spillejobber og en omfattende turnevirksomhet på gang. 

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt