RimbaTube - PVC-instrumenter

Jeg dumpet over en film med Snubby J i dag. JOda - jeg sett Bluemanshow og andre varianter, men dette var første gang jeg så et intervju hvor han forklarer hvordan han lagde sin første RimbaTube. Med engasjert støtte fra far, Google og Youtube klarte de å lage en egen tooktavers Rimbatube. Det vil jeg dele med dere - det kan være en av dere setter igang og lager en egen :-)  

Rhythm Art Duo

rad_forside_540Komponist Erland Hildén har skrevet en messe for kor og to slagverkere. Musikken ble urfremført i Ørgryte Nya Kyrka, direkte på svensk radio, og Trommer.no var med på scenen.

Uvanlig melodisk slaginstrument

cimbalom_mallets-540Slagverker Hans-Kristian Kjos Sørensen var rett før påske engasjert som musiker med Oslo-Filharmonien. Han var med for å spille på et noe mer kuriost slagverksinstrument: Et Cimbalom. Ikke mange i Norge som behersker dette slaginstrumentet så vi i Trommer.no fant ut at dette skal dokumenteres.

Lego, fly og pauker

seiersten_portrett_2_540Småflysertifikat, legobygging og pauker er tre felt som ikke naturligvis hører sammen, men om du kjenner Bjørn Seiersten forstår du at dette er nødvendig. Det er disse tre interessene som utgjør hans liv. Trommer.no besøkte Bjørn på øvingsrommet i Olavs Kvartalet i Trondheim.

Køllemakeren på Bali

ea_trommesett_540I forbindelse med intervjuet jeg gjorde med Bjørn Seiersten ville jeg ha en kort prat med køllemakeren Espen Aaberg. Jeg fikk kontakt på Facebook, men oppdaget at denne mannen var på Bali. Når en slagverker med musikkutdannelse fra høyskolen i Tromsø og lager egne paukekøller befinner seg på Bali ringer det noen bjeller.

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt