Tre mann møter Steve Gadd

gadd_trio_150

I musikkens tjeneste

Steve Gadd har over 30 år bak seg i samspill med noen av verdens beste artister (Eric Clapton, Paul Simon og Chic Corea). Han har i tre tiår inspirert med sitt musikalske trommespill. Den 5 februar 2009 var Soria Moria i Oslo fullsatt av musikere som respektfullt ventet i spenning på et musikalsk mestermøte. Her kan du lese om tre slagverkeres møte og opplevelse med Gadd denne kvelden.

Beste Jazzklubb?
Jazzklubben Cosmopolite hadde nok en gang klart å få et av verdens største stjernelag til å legge turen innom Norge. Denne gangen var det den franske gitaristen Sylvain Luc og bassisten/vokalist Richard Bona som spilte konsert sammen med trommeslager Steve Gadd.

Det skulle bli en elektrisk kveld. Salen var fullpakket av norske musikere. Alle var der for å oppleve trommelegenden Steve Gadd i samspill med bassvirtuosen Richard Bona og gitaristeneren Sylvian Luc.

Møte med sin trommehelt
Jeg har i flere år prøvd å få til intervju med Gadd, man har aldri gitt opp. Han er et yndet objekt og beskyttes av management og turneansvarlig. Heller ikke denne gang ble et intervju med min store musikerhelt, men jeg gir ikke opp :-)

Noen gode trommekolleger vil i denne artikkelen dele med deg sin oppleves av denne høstkvelden i Oslo.

En slagverker reiste tvers over hele landet. En møtte Gadd på gata. Og en fikk nærkontakt backstage. 


Artikkelen fortsetter på neste side

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt