Japansk slagverkmusikk

Den svenske slagverkduoen Rhythm Art Duo - bestående av Daniel Berg og Fredrik Duvling - har nylig hatt konsert i Gøteborg. Her fremførte de Minoru Miki sitt stykke Marimba Spiritual.

Svensk gull i percussion EM

Når EM i Indoor Percussion ble avgjort i Belgia forrige helge tok Göteborg Team Got Motion hjem gullet i åpen klasse. I tillegg fikk Hugo Bengtsson gull i Marimbaklassen og Niklas Eklund fikk gull i skarptrommeklassen.

Nye ensemblestykker

Slagverker, komponist, arrangør og pedagog Thomas Aanonlie har nok en gang utgitt arrangementer for slagverkensembler. Denne gangen er det Prokofiev og Vivaldi´s årstider som er arrangert og utgitt på edition svitzer. Dere kan lese mer om stykkene her: http://editionsvitzer.com/archive_valgt.php?id_vaerk=160

Kroumata spille Cage

kroumata_540Det svenske slagverkensemblet Kroumata har holdt det gående i flere ti år. Trommer.no fikk i dag noen spennende linker fra tidligere medlem i Kroumata - Martin Steisner. 

Hvordan oppgradere en bok

virvel_qr_lage_namsos_540Virvel bøkene ble godt mottatt da de kom i 2003 og brukes i dag over hele landet. For meg som slagverker og forfatter av bøkene er det veldig hyggelig at så mange kulturskoler, korps og slagverkpedagoger har tatt dem i bruk.  

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt