Trommemusikk

I 2005 kom Blu-Ray disken og mange mente at DVD´en nå ville dø. Det skjedde ikke. De to formatene levde godt ved siden av hverandre. Helt til alle hadde så mye båndbredde at de kunne streame filmer direkte på datamaskinene sine. YouTube ble trollet som utfordret Blu-Ray og DVD. 

Body Percussion

bodypercussion_540Body Percussion er naturlig for både trommeslagere og andre WannaBe´s. Det er et hav av måter å gjøre det på så jeg har samlet opp noen filmer som viser ulike innfallsvinkler.  

Crescent Cymbaler

crescent-logo_540En gjeng med trommeslagere har blitt enige om å starte eget BRAND for cymbaler. Stanton Moore, Michael Vosbein og Jeff Hamilton er blant annet med når Crescent cymbaler lanseres i Memphis den 25 august. Men allerede i dag kan du smake på fruktene!  

NY!!! Roland SPD-SX

spd-sx_1_540Da er det endelig klart. Roland lanserer oppfølgeren til sin SPD-S. Den har fått etternavnet X og ble lansert i natt.

Fostex "iPhone" hardware

fostexar-4i_540IPhone har fått bøtter og spann av nye funksjoner gjennom alle de nye programmene i APP-store. Jeg er selv overrasket over hvor gode lydopptakene blir på min telefon - både med video og rene lyd opptak. Det er selvsagt ikke proffesjonelt, men det kan man kanskje gjøre noe med nå! Fostex har nemlig lansert en snedig hardware løsning for harddisk opptak på din iPhonetelefon.  

Produkter i shoppen

Facebook venner

YouTube klipp


Trommer.no - gjør deg bedre

Motta Slagverknytt